Zorggroep de Vechtstreek

Het gevoel laten zien

Lees meer >

Website De Vechtstreek

In een markt waarin ouderen steeds meer zelf kunnen kiezen en vaker de digitale snelweg betreden, is het voor Zorggroep De Vechtstreek van belang om digitaal goed voor het licht te komen. Dat wil zeggen: het karakter van de instelling en de sfeer bij de verschillende locaties moeten op een overtuigende manier zichtbaar worden op de website. Want alleen dan weten bezoekers of Zorggroep De Vechtstreek aansluit bij hun wensen en behoeftes.

Hoe hebben we het aangepakt?

Fotografie en cliënttestimonials spelen een belangrijke rol op de website. De foto's laten alle aspecten van wonen en leven bij Zorggroep De Vechtstreek zien. Van persoonlijke verzorging tot activiteiten in het restaurant. Door de foto's op de homepage te combineren met waarden die voor Zorggroep De Vechtstreek belangrijk zijn, krijgen bezoekers een heldere en oprechte indruk.

Uitgebreid, maar overzichtelijk

Zorggroep De Vechtstreek vindt dat de website een plek moet zijn waar je antwoord vindt op al je vragen. De site is daardoor behoorlijk uitgebreid. Maar door de krachtige zoekfunctie en een logische menustructuur, vind je als bezoeker toch snel wat je zoekt.

Eenvoudig beheer

Er verandert veel in de (ouderen)zorg momenteel. Om de website actueel te houden, kunnen medewerkers eenvoudig pagina's aanmaken, verwijderen of bewerken. Er is een gebruiksvriendleijk beheersysteem (CMS) dat zich gemakkelijklaat bedienen.

Wat is het resultaat?

De website van Zorggroep De Vechtstreek wordt goed bezocht, blijkt uit de bezoekersstatistieken. De site biedt een aangename kennismaking voor mensen die nog geen cliënt zijn. Voor cliënten en familieleden is de website een vertrouwde plek geworden waar ze algemene en actuele informatie kunnen vinden over het zorg- en woonaanbod en activiteiten.

Afbeeldingen

Website De Vechtstreek

Uw reactie