Mensen in beweging
brengen

In een krappe markt

moet je echt overtuigen

Wat beweegt mensen om bij uw organisatie te gaan werken?

Lees meer

Waarom zou iemand die niet op zoek is naar een baan toch solliciteren? Bij het Elisabeth Ziekenhuis was dat wat er moest gebeuren, want verpleegkundigen zijn schaars, maar wel hard nodig. Het Inventief vond en zocht de meerwaarde van werken bij het Elisabeth Ziekenhuis. In de voortrekkersrol die medewerkers op zich nemen bij het Traumacentrum. In de ambitie om de beste te willen zijn. In de gepassioneerdheid waarmee professionals hun werk doen. En met dat verhaal kon het ziekenhuis niet alleen naar buiten, maar ook naar binnen. Door medewerkers die spiegel voor te houden, versterkten we beroepstrots en bouwden we aan ambassadeurschap.

Terug

Als alles in beweging is,

moet je er samen voor staan

Hoe neem je iedereen mee bij veranderingen?

Lees meer

Organisatiestructuren geven intern houvast, maar de cliënt heeft er weinig mee. Zeker als die structuur na een fusie knap ingewikkeld is. Een cliënt wil gewoon geholpen worden en weten bij wie hij moet zijn. Daarom vertelt de receptioniste van GGZ Breburg niet meer bij welke afdeling je moet zijn, maar met welke dokter je een afspraak hebt en in welke kamer je hem vindt. Mensen breng je in beweging door je verhaal zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Terug

Iedereen heeft doelen,

laat mensen daarnaar verlangen

Hoe helpt u mensen weer op hun eigen pad?

Lees meer

Aansluiten bij doelen geeft mensen een (nieuw) perspectief. Dat doet Novadic Kentron om mensen in beweging te brengen. De verslavingszorgorganisatie geeft mensen niet het etiket ‘verslaafd’, maar stel vragen over geluk. En als iemand dan ongelukkig blijkt te zijn met bepaalde aspecten in zijn leven, wat zit dat geluk dan in de weg? Vanuit het doel om gelukkig te willen zijn, groeit vervolgens het verlangen om te stoppen met drank, drugs of andere middelen. Met de campagne Geluk is een Werkwoord heeft Het Inventief de aanpak van Novadic Kentron met de samenleving verbonden.


 

Terug