De zekerheid
van een ervaren team

Met een creatieve sessie

kunt u medewerkers betrekken...

...en in korte tijd veel bereiken. Welk organisatievraagstuk wilt u bij de horens vatten?

Lees meer

Het Inventief schrapt de wachttijden. Met onze Snelkookpansessies komt u op een verfrissende manier tot veel belangrijke en concrete inzichten over uw organisatie of een project, in slechts een paar uur tijd. Omdat we deze creatieve sessies altijd met de belangrijkste betrokkenen of zelfs een dwarsdoorsnede van de organisatie doen, worden verkregen inzichten ook breed gedragen. U legt dus meteen een fundament. Het Inventief werkt de resultaten uit en kan vervolgens – we zijn een full service bureau - ondersteunen bij de verdere ontwikkeling of realisatie. 

Terug

Wij hebben oog

voor alle aspecten

.. en verbinden deze effectief en efficiënt tot één kernconcept. Hoe kernachtig kan uw communicatie zijn?

Lees meer

Hoe meer je doet, hoe langer de menu’s op de website en hoe voller het folderrek. Zolang mensen het bos door de bomen blijven zien, is dat oké. Maar veel doen vertroebelt wel waar je voor staat. Het Inventief werkt met organisaties toe naar één kernconcept voor communicatie. De brede thuiszorgorganisatie STMR vertelt het eigen verhaal nu steeds vanuit: Het Kan. Het kan thuis, het kan zoals u dat wilt, het kan makkelijk! Dat is behalve effectief en geloofwaardig ook efficiënt. Door vanuit één kerngedachte te werken, kun je tekst en beeld steeds opnieuw inzetten. Wie wel blijft fotograferen en schrijven krijgt de beschikking over een enorme hoeveelheid materiaal die steeds opnieuw kan worden ingezet.

Terug

Eerst een goede basis,

dan stap voor stap vooruit

Morgen wilt u naadloos aan kunnen sluiten bij de resultaten van vandaag. Hoe zorgt u ervoor dat alles past?

Lees meer

Met een creatieve sessie leg je een stevige basis, maar kwaliteit bouw je op in jaren. Daarbij moet je aanvaarden dat de organisatie en de samenleving waarin je opereert voortdurend zullen blijven veranderen. Juist dat maakt het waardevol om steeds stappen vooruit te blijven zetten, in plaats van een korte sprint te trekken en dan een tijd uit te hijgen. Stap voor stap creëer je steeds meer en blijft je communicatie actueel. Het Inventief doet dat voor Neos. Daar blijven we portretten maken en steeds nieuwe materialen ontwikkelen die elkaar complementeren en versterken. Zo blijf je bij de tijd, blijft het proces behapbaar en overzichtelijk en ontwikkel je communicatie van een extreem hoog niveau.

Terug