Het laatste nieuws van Het Inventief Ziet de mail er niet goed uit? Bekijk hem in je browser.

Beste *|NAAM|*, in deze nieuwsbrief staan verhalen centraal. Ervaringsverhalen van medewerkers in hun rol van ambassadeur en corporate stories die het doorvertellen waard zijn.

Ambassadeurstraining

Succesvol communiceren met toekomstig medewerkers? Wie kan het ├ęchte verhaal van jouw organisatie nu beter vertellen dan de medewerkers zelf? Help ze met de ontwikkeling van hun vaardigheden om succesvolle ambassadeurs te worden en met hun eigen ervaringen en verhalen aan te sluiten bij de belevingswereld van jongeren, medewerkers van de toekomst. Maak gebruik van de kracht die er is! Zet de organisatie op de kaart!

 

Lees meer over de trainingen en schrijf nu in

Er was eens...

...een organisatie met een goed verhaal. 3M, je weet wel, van de post-it memo's, was op zoek naar een betere lijmsoort. Omdat het allemaal te lang duurde, werd de zoektocht gestaakt. Een medewerker kon dit niet verkroppen en zocht door. Met succes! Hij negeerde instructies, geloofde in zichzelf en triomfeerde. Een prachtig verhaal dat in alle lagen van de organisatie met trots wordt uitgedragen. Wie wil nu niet zo'n verhaal?

 

Lees deel 2 van de vierdelige blogserie over Storytelling en leiderschap, corporate stories, managementtool en hoe verhalen je sterker maken.

We denken je met deze nieuwsbrief een plezier te doen. Zo niet, wijzig dan je instellingen of schrijf je uit.

Het Inventief, Lange nieuwstraat 174, 5041 DJ Tilburg, info@inventief.nl, (013) 583 70 70, www.inventief.nl