Arbeidsmarkt

Maak de beste match

>

U wilt medewerkers die uw organisatie echt versterken. Met innovatieve arbeidsmarktcommunicatie helpt Het Inventief u deze talenten te vinden én te behouden.

  • Swinhove Groep

    De Swinhove Groep bouwt hard aan hoogwaardige ouderenzorg in Zwijndrecht en omgeving. Daarvoor zijn… Lees verder >>

  • Elisabeth ziekenhuis

    Het St. Elisabeth Ziekenhuis positioneert zich als het liefste ziekenhuis van Nederland. Dat heeft aantrekkingskracht… Lees verder >>

  • Van Neynsel

    Er is een chronisch tekort aan verpleegkundigen. Hoe kom je dan toch aan gemotiveerde en getalenteerde… Lees verder >>

Arbeidsmarkt

We werken regelmatig met organisaties die behoefte hebben aan medewerkers die moeilijk te vinden zijn. Denk aan verzorgenden of gespecialiseerde verpleegkundigen. Om in een krappe markt toch aan de beste mensen te komen, moet je potentiële sollicitanten intrinsiek interesseren.

P&O-overstijgend

Daarom zien we arbeidsmarktcommunicatie als iets dat P&O overstijgt. Medewerkers van de organisatie zijn ambassadeurs die potentiële nieuwe medewerkers als geen ander kunnen enthousiasmeren. En een personeelsadvertentie communiceert niet alleen met mogelijke sollicitanten, maar zorgt ook voor beeldvorming bij (mogelijke) cliënten.

Persoonlijk en vertrouwd

De personeelsadvertenties die we ontwikkelen zijn daarom anders dan u gewend bent. We werken met testimonials en fotografie die prikkelt en verrast. We werken altijd vanuit de autenticiteit van de organisatie, dat maakt de advertenties persoonlijk en vertrouwd.

Jobboards en Linkedin

Maar onze conclusie kan ook zijn dat personeelsadvertenties niet geschikt zijn om het beoogde doel te bereiken. Wij kennen de weg op jobboards en Linkedin. We bouwen ook speciale vacaturewebsites waarmee een organisatie zich heel gericht naar potentiële werknemers kan profileren.

Of u nu snel op zoek bent naar nieuwe medewerkers of structureel efficiënter en effectiever wilt zijn op de arbeidsmarkt: Het Inventief wijst u de weg.