Swinhove Groep

Kwaliteiten in de etalage

Lees meer >

Werving Swinhove Groep

De Swinhove Groep bouwt hard aan hoogwaardige ouderenzorg in Zwijndrecht en omgeving. Daarvoor zijn enthousiaste en ambitieuze medewerkers nodig met vernieuwingszin. Om deze medewerkers aan te trekken, wil de Swinhove Groep zich positioneren als een innovatieve zorgorganisatie. Tegelijkertijd moet ook het beeld dat potentiële cliënten hebben van de organisatie scherper worden.

Hoe hebben we het aangepakt?

De Swinhove Groep beschikt over een spiksplinternieuw Zorghotel dat in veel opzichten ook echt aanvoelt als een hotel. Traditionele verpleegzorg heeft plaatsgemaakt voor kleinschalig wonen. De restaurants hebben een frisse en uitnodigende uitstraling. Ook wijkbewoners zijn er welkom. Ouderenzorg is in beweging en de Swinhove Groep beweegt mee. Sterker nog, op een aantal gebieden vervult de organisatie een voortrekkersrol. Dat is natuurlijk een gegeven waarmee je goed naar buiten kunt om je duidelijk te profileren.

Onvoorstelbare foto's

Om de vernieuwingszin van de Swinhove Groep zichtbaar te maken, hebben we foto’s gemaakt op de locaties die laten zien hoe vernieuwend de organisatie is. Wie de foto ziet, kan zich eigenlijk niet voorstellen dat deze in een woonzorgcentrum is genomen. Toch is dat wel het geval. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige groene bank te zien, met tafels waarop twee wijnglazen staan. Is dit een sjiek restaurant? Elders maakten we een foto van een levensgrote afbeelding van een bos. Alleen de radiator verraadt dat dit toch echt binnen moet zijn. Met prikkelende koppen trekken we de aandacht: ‘Sommelier of manager?’ en ‘ Boswachter of verzorgende?’ Als kijker kun je bijna niet geloven wat je ziet. Deze personeelsadvertenties zijn aangeboden aan lokale, regionale en landelijke kranten, afhankelijk van de te vervullen vacature.

Wat is het resultaat?

Met de advertenties doen we zowel aan werving als aan beeldvorming. Of je nou werkzoekende bent of potentieel cliënt, je maakt kennis met een kant van de Swinhove Groep die je niet kende, maar wel ontzettend veel indruk maakt. Zo kan ouderenzorg ook zijn, of je er nou werkt of woont.

Afbeeldingen

Werving Swinhove Groep Werving Swinhove Groep

Uw reactie