Bedrijfsbladen

Bouwen aan relaties

>

Met een bedrijfsblad slaat u de brug tussen het verhaal van uw organisatie, medewerkers en cliënten. Met de enorme ervaring van Het Inventief bent u bovendien verzekerd van een prachtig blad dat lezers boeit en (ver)bindt.

  • GGz Breburg

    Door de samenvoeging van GGz Regio Breda en GGz Midden-Brabant ontstond de nieuwe organisatie GGz Breburg.… Lees verder >>

  • Swinhove Groep

    De Swinhove Groep is een ervaren ouderenzorgorganisatie in Zwijndrecht. Nu steeds meer zorg plaats gaat… Lees verder >>

  • Singelveste AlleeWonen

    Woningcorporatie Singelveste AlleeWonen realiseerde al enkele jaren in samenwerking met Het Inventief… Lees verder >>

Bedrijfsbladen

Welk bedrijfsblad we ook maken, we zorgen er altijd voor dat we het verhaal van de organisatie op een leuke, boeiende en overtuigende manier vertellen aan de lezer. Dat kunnen medewerkers zijn, maar natuurlijk ook cliënten of stakeholders.

Onderwerpformulieren

We hebben een beproefde werkwijze, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tijdens een redactieraad worden onderwerpen besproken. Met onderwerpformulieren leggen we wensen en randvoorwaarden vast, zodat tekst en fotografie later altijd aan de verwachtingen voldoet. Met een planning houden we de vaart er in. En als er iets onduidelijk is, zijn tekstschrijvers en vormgevers makkelijk aanspreekbaar via telefoon of e-mail. We werken samen met betrouwbare drukkerijen, zodat het blad ook op dat gebied aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Ondersteuning waar nodig

Als u de mensen in huis hebt om bepaalde werkzaamheden zelf te doen, dan moedigen we dat aan. We ondersteunen dan waar nodig. Wij schrijven bijvoorbeeld dat interview over dat complexe bestuursbesluit of we onderhouden het contact met de distribuerende partij, zodat u daar geen kostbare tijd aan verliest.

Enorme impact

De impact van een hoogwaardig bedrijfsblad is enorm. Met een goed blad kunt u de mensen in en rond uw organisatie echt bereiken en verbinden. Waarom op papier niet digitaal? We lezen nog altijd makkelijker van papier dan van een beeldscherm. Bovendien heeft een blad een hoge bewaarwaarde; de kans is groot dat mensen het nog eens pakken om te lezen. Natuurlijk leveren we bladen ook als e-book. Handig voor wie een exemplaar kwijt is of een artikel wil doorsturen.

Bladen maken zit in ons DNA. Bekijk de casussen om te ontdekken hoe onze bladen boeien en (ver)binden.