Creatieve sessies

Samen werken aan een breed gedragen resultaat

>

Top-down accepteren medewerkers vaak niet meer. Dus zult u medewerkers mee moeten nemen. Bij een creatieve sessie gaat u samen om tafel. In korte tijd komt u tot verfrissende inzichten. Iedereen wordt gehoord, daardoor voelen alle deelnemers zich betrokken. Zo komt u tot een breed gedragen (communicatie)oplossing en komt u als organisatie écht verder.

  • SMO Breda

    Maatschappelijke opvang SMO Breda moet anders gaan werken. Met een waardensessie waar alle medewerkers… Lees verder >>

  • Singelveste AlleeWonen

    Hoe verbeteren we ons blad de Singelwijzer, op naar aanleiding van de resultaten van een lezersonderzoek?… Lees verder >>

  • De Riethorst Stromenland

    Zorgorganisatie De Riethorst Stromenland krijgt door veranderingen in de zorg steeds meer te maken met… Lees verder >>

Creatieve sessies

“Even echt anders kijken naar waar we mee bezig zijn. Van tijd tot tijd hebben we behoefte aan sterke ideeën en innovatieve inzichten. Maar hoe denken we buiten de gebaande paden?”

Tijdens een creatieve sessie worden u en uw team uit de waan van de dag gehaald. Zo komt u samen tot nieuwe inzichten en worden snel grote en vaak ook verrassende stappen gezet. Naast inspiratie en het op gang brengen van een stroom ideeën, zorgt een sessie ook voor teambuilding, samen constructief denken, samen beslissingen nemen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden zo met elkaar verbonden. Alle neuzen worden dezelfde kant opgezet.

Voor elke vraag passende begeleiding

Een creatieve sessie is maatwerk. Lotje de Brouwer en Pieter-Marijn van der Velden ontwikkelen daarom voor elke vraag passende werkvormen en begeleiding. Zij zorgen voor structuur en hebben een helicopterview. Aan het einde van de sessie zijn er tal van ideeën verzameld en is daarin focus aangebracht waarmee uw organisatie meteen aan de slag kan.