Van Neynsel

Een Terugblik om trots van te worden

Lees meer >

Terugblik Van Neynsel

Hoe kun je de gebeurtenissen van het afgelopen jaar inzetten om medewerkers, partners en belangenhouders te inspireren, vroeg de communicatiemanager van Van Neynsel zich af. Zo ontstond het initiatief om een Terugblik te maken: een populair jaarverslag waarin medewerkers vertellen wat er het afgelopen jaar is gebeurd en waarom ze daar trots op zijn.

Hoe hebben we het aangepakt?

Managers van alle locaties zijn gevraagd om te bedenken wat ze graag willen vertellen over het afgelopen jaar. Zij, of hun collega's, zijn geïnterviewd over deze gebeurtenissen. Er kwamen prachtige en verrassende verhalen naar boven. Van de zorghond die zo enthousiast is ontvangen dat hij zere pootjes kreeg van al het uitlaten, tot de persoonlijke ondersteuning die medewerkers kregen, nadat ze zich onzeker voelden na rumoer in de media vanwege een valincident. De verhalen zijn verwerkt tot een kleur- en beeldrijke krant.

Wat is het resultaat?

Het verplichte jaarverslag is onbehapbare kost voor medewerkers, die wel graag willen weten welke koers hun organisatie vaart en wat er zoal gebeurt bij de verschillende afdelingen en locaties. De Terugblik van Van Neynsel is niet alleen een aantrekkelijke weergave van het afgelopen jaar, maar vooral een bron van inspiratie en een steuntje in de rug: medewerkers worden zich er van bewust dat er veel mooie dingen gebeuren waar ze trots op mogen zijn. 

Afbeeldingen

Terugblik Van Neynsel Terugblik Van Neynsel Terugblik Van Neynsel

Trots op

Heleen Heleen

Uw reactie